Părinții îl caută disperați pe Petrișor! Băiatul nu a mai fost văzut de sâmbătă: „Vă rugăm, ajutați-ne să ne găsim copilul!” 1
Ultima Ora Social

Părinții îl caută disperați pe Petrișor! Băiatul nu a mai fost văzut de sâmbătă: „Vă rugăm, ajutați-ne să ne găsim copilul!”

Un copil ân vârstă de 13 ani a dispărut fără urmă din Ploiești. Băiatul venise să își viziteze rudele. Părinții, care au apelat la poliție sâmbătă seara, fac un apel către oameni, să îi ajute să își găsească fiul.

Biroul de Presă al Poliției Prahova a informat că băiatul, de loc din Tecuci, venise la rude în Ploieşti. Ar fi plecat de aici, fără să anunţe unde anume, încă de sâmbătă seara, în jurul orelor 18.30.

Astăzi, 13 Octombrie a.c., în jurul orelor 02:00, am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că minorul PAVEL PETRIŞOR, în vârstă de 13 ani, domiciliat în Municipiul Tecuci, şi care se află în vizită la o rudă, domiciliată în Municipiul Ploieşti, ar fi plecat de la locuinţa acesteia şi nu a mai revenit. Se pare că minorul ar fi plecat în cursul zilei de sâmbătă, 12 Octombrie a.c., în jurul orelor 18:30″, au transmis autoritățile.

Din acel moment, nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu băiatul.

La momentul dispariției, purta pantaloni de trening de culoare neagră, cu două dungi de culoare roşie pe lateral, având aplicată inscripţia „Suprem”, un tricou alb și era încălțat cu teneși de culoare roşu cu alb.

Semnalmente:

  • 1,45 metri înălțime,
  • greutate cca 56 kg,
  • ten măsliniu,
  • păr negru tuns scurt,
  • ochi verzi.
  • ca semne particulare, are o aluniţă pe obrazul stâng și pete pe frunte

Cine îl recunoaște sau îl vede pe Petrișor este rugat sa sune de urgență la 112.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.