Organizatorii turneului de la Wimbledon au donat 1,3 milioane de euro pentru lupta cu coronavirusul 1
Sport Ultima Ora

Organizatorii turneului de la Wimbledon au donat 1,3 milioane de euro pentru lupta cu coronavirusul

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon, a cărui ediţie 2020 a fost anulată, au donat suma de 1,2 milioane de lire sterline (1,36 milioane de euro) pentru lupta cu coronavirusul, transmite EFE.

”All England Lawn Tennis Club a anunţat azi o serie de contribuţii pentru a sprijini recuperarea la nivel local, naţional şi internaţional după lupta cu coronavirusul, după anularea turneului din acest an”, se arată într-un comunicat.

Donaţia a fost strânsă de clubul de tenis, de Fundaţia Wimbledon şi de turneul în sine.

Preşedintele All England Club, Ian Hewitt, a afirmat că în timp ce pregăteşte pentru un an fără turneu, prioritatea sa maximă este ”sănătatea şi bunăstarea celor ce fac posibilă existenţa Wimbledon-ului şi care suferă de ravagiile făcute de pandemie”.

window._taboola=window._taboola||[]; _taboola.push({ mode: ‘sc-in-article-newsteam’, container: ‘taboola-sponsored-in-article’, placement: ‘Sponsored In Article’, target_type: ‘mix’ });

”Credem că Wimbledon are responsabilitatea şi capacitatea de a acţiona unitar, folosind resursele noastre pentru a-i ajuta pe cei nevoiaşi, în special într-o astfel de criză”, se mai arată în comunicatul semnat de Hewitt.

Turneul de anul acesta a fost anul, o premieră după Al Doilea Război Mondial, în timp ce ediţia de anul viitor se va desfăşura între 28 iunie şi 11 iulie 2021.

Recomandări

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.