Organizațiile responsabile cu siguranța publică din România investesc în noi soluții TETRA de la Motorola Solutions 1
Social Ultima Ora

Organizațiile responsabile cu siguranța publică din România investesc în noi soluții TETRA de la Motorola Solutions

Ministerul Afacerilor Interne a semnat un acord-cadru pentru achiziția de stații radio TETRA, în vederea înlocuirii și extinderii flotei de stații radio a instituțiilor subordonate care gestionează situații de urgență.

În această perioadă, marcată de provocări și condiții dificile pentru noi toți, organizațiile însărcinate cu siguranța publică sunt din ce în ce mai solicitate.

Pentru a asigura o bună coordonare a resurselor din teren, autoritățile din România au decis să investească în sisteme de comunicații esențiale pentru siguranța cetățenilor.

Ministerul Afacerilor Interne a semnat un acord-cadru pe patru ani cu Centrul pentru Servicii de Radiocomunicatii SRL, distribuitorul oficial al produselor Motorola Solutions în România, pentru aproximativ 40.000 de stații radio TETRA.

Ca parte a acordului-cadru, Poliția Română, Poliția de Frontieră, Jandarmeria și alte structuri subordonate pot comanda, pentru personalul din prima linie, noi terminale radio portabile și pentru mașină.

Stațiile radio portabile MTP3550 TETRA și stațiile radio mobile MTM5400 TETRA oferă performanțe superioare și fiabilitate crescută, fapt care asigură o productivitate sporită și siguranța utilizatorului.

Având o performanță audio excelentă, autonomie crescută a acumulatorului și criptare end-to-end, dispozitivele sunt optimizate special pentru organizațiile însărcinate cu siguranța publică.

 

„Soluțiile de ultimă generație permit agenților însărcinați cu siguranța publică, care acționează în prima linie, să comunice eficient. Stațiile radio TETRA și soluțiile video portabile sunt componente cheie ale ecosistemului de tehnologii Motorola Solutions pentru misiuni critice, care împreună oferă poliției o capacitate sporită de a proteja personalul din prima linie și pe cetățeni”, a declarat Michael Kaae, vicepreședinte regional Europa în cadrul Motorola Solutions.

Motorola Solutions este un partener de încredere pentru organizațiile însărcinate cu siguranța publică din România de peste 25 de ani, oferind soluții de comunicații esențiale extrem de sigure și fiabile, inclusiv echipamente de infrastructură radio și servicii.

Dovadă în acest sens stă decizia Inspectoratului General al Poliției Române de a semna, în acest an, un contract prin care Motorola Solutions a livrat 12.000 de camere portabile.

Despre Motorola Solutions

Motorola Solutions este un lider global în domeniul comunicațiilor și datelor analitice esențiale. Platformele noastre tehnologice în domeniul comunicațiilor critice, software-ul pentru centre de comandă și de analiză video, sistemele analitice de date, serviciile de management și asistență, fac orașele din toată lumea să fie mai sigure și ajută comunitățile și afacerile să prospere în siguranță. Motorola Solutions lansează o nouă eră în domeniul siguranței și securității publice. Aflați mai multe pe www.motorolasolutions.com.

Follow @MotoSolutions on Twitter

Follow @MotorolaSolutions on Instagram 

Follow @MotorolaSolutions on LinkedIn

Like @MotorolaSolutions on Facebook

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.