Oreste aruncă Bomba. Un personaj implicat în #Protestul din 10 August a recunoscut. Carmen Dan și Dragnea tremură
Ultima Ora Justiție

Oreste Teodorescu audiat la DIICOT în dosarul ”cocaină pentru VIP-uri”

Oreste Teodorescu audiat la DIICOT în dosarul ”cocaină pentru VIP-uri”

Oreste Teodorescu s-a prezentat luni dimineață la sediul DIICOT Ploiești pentru a fi audiat în „dosarul cocaină pentru VIP-uri”.

Teodorescu a dat declarații la ieșirea de la audieri.

„Am fost chemat prin citație pe data de 12 iulie în calitate de martor. Nu am putut să vin atunci pentru că, până ieri, am fost într-o tabără în Delta Dunării. Nu am nicio legătură cu niciuna dintre persoanele implicate în acest caz. Nu am relații nici personale, nici sociale, de prietenie cu persoanele publice chemate în acest caz, cu excepția lui Răzvan Ciobanu, pe care l-am avut invitat la Noaptea târziu în 2000″, a spus Oreste Teodorescu.

„Am să mă adresez, prin dreptul meu legal, în instanță, dând în judecată pe absolut toți cei care au transmis în spațiul public o minciună menită să mă compromită. Nu știu cum au apărut în spațiul public. Declarația mea, când va deveni publică în dosar, o veți găsi acolo. (…) Nu am nicio legătură cu acest caz. Nu cunosc persoanele implicate. Nu cumpăr droguri”, a zis Oreste.

„Eu nu cred că sunt coincidențe. (…) Participarea mea în acest caz a luat sfârșit cu audierea de astăzi”, a subliniat Oreste.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.