Orbit a fost alături, pentru al cincilea an consecutiv, de comunitatea SOS Satele Copiilor. Tinerii din comunitatea SOS au primit peste 140 000 RON 1
Social Ultima Ora

Orbit a fost alături, pentru al cincilea an consecutiv, de comunitatea SOS Satele Copiilor. Tinerii din comunitatea SOS au primit peste 140 000 RON

Pentru al cincilea an consecutiv, Orbit a colaborat cu SOS Satele Copiilor, pentru a ajuta tinerii defavorizați, prin campania ,,Ajută-i să strălucească”.

Proiectul ajută adolescenții sprijiniți de SOS Satele Copiilor în tranziția către viața de adult. Până în prezent, Orbit a donat 773 488 Ron pentru această cauză și a adus un plus de strălucire zâmbetelor tinerilor aflați în grija Comunităților de Tineri SOS Satele Copiilor.

Prin campania de anul acesta, care s-a desfășurat între 5 octombrie și 29 noiembrie 2020, Orbit a donat 140 000 RON și s-a adresat atât tinerilor din Comunitățile de Tineri SOS, cât și celor proveniți din familii dezavantajate, beneficiari ai SOS Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Copii și Părinți.

SOS Satele Copiilor ajută tinerii să se integreze în societate, încurajându-i să fie responsabili, independenți, ajutându-i să își găsească un serviciu și încurajându-i să comunice cu autoritățile, să dezvolte relații cu oamenii și să își găsească o locuință atunci când încep viața pe cont propriu. Fondurile din acest an au fost menite să ajute tinerii, să aducă puțină strălucire în viața acestora.

,,Suntem onorați să fim parte dintr-un astfel de proiect. La Orbit, dorim să îi ajutăm pe cei care au mai multă nevoie și să aducem un zâmbet copiilor. Dorim să le mulțumim celor care s-au implicat în cadrul acestui proiect și așteptăm cu nerăbdare următoarea colaborare cu SOS Satele Copiilor,” a declarat Anca Țăran, Orbit Customer Marketing Expert Central Europe.

Diana Podaru, Director SOS Satele Copiilor a declarat: ,,Dorim să mulțumim echipei Mars Romania pentru implicare și ajutor. Nu este ușor să devii adult, să ai o viață înainte, dacă nu îți cunoști potențialul și nu simți că ai un sprijin alături.

Ne dorim ca tinerii vulnerabili să nu fie nevoiți să treacă prin astfel de dificultăți și ne bucurăm că reușim să fim acolo pentru ei, cu sprijinul Mars Romania și Orbit. Donația ne va ajuta în efortul de a sprijini tinerii în tranziția către viața de adult și a adus deja multe zâmbete tuturor celor din Comunitățile de Tineri SOS și din comunitățile vulnerabile în care acționăm.“  

 

Orbit este lider pe piața de gumă de mestecat fără zahăr și scopul brandului este să ofere tuturor un zâmbet sănătos și frumos pentru a crește încrederea în sine și starea de bine. Guma de mestecat fără zahăr este un mod simplu și practic de a ne face să ne simțim mai bine în orice situație. Este un mod eficient de a îți păstra sănătatea și prin opțiunile variate de arome, fiecare își poate alege ce își dorește. 

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, organizație care derulează programe în 136 de ţări și teritorii ale lumii.

Asociaţia SOS Satele Copiilor România este prezentă în România de 27 de ani şi îşi desfăşoară activitatea prin 3 programe la nivel naţional: în Bucureşti, Sibiu şi Bacău. Activitatea organizaţiei este centrată pe asistarea şi sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei biologice.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.