Lodovic Orban și Klaus Iohannis mișcare de ultimă oră care îngroapă PSD. Cu cine negociază formarea Guvernului
Lodovic Orban și Klaus Iohannis mișcare de ultimă oră care îngroapă PSD. Cu cine negociază formarea Guvernului
Ultima Ora Politic

Orban, cu cărțile pe față. Ce a discutat cu Iohannis la întâlnirea de la Vila Lac

O delegație a PNL condusă de Ludovic Orban și Rareș Bogdan a avut o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, la Vila Lac. La finalul întâlnirii, Orban a explicat că s-au discutat teme de politică internă și externă, dar și un început de discuție pe tema alegerilor prezidențiale.

”Am discutat pe teme de politică internă și politică externă. Am avut un început de discuție pe tema alegerilor prezidențiale.

În ceea ce privește temele de politică internă am discutat despre proiectul de revizuire al Constituției pentru a transpune voința exprimată de cetățeni la votul din 26 mai. Am avut discuții privitoare la modificarea legii electorale și am

Am mai discutat chestiuni legate de raportul GRECO și alte chestiuni de politică internă.

La nivel european am discutat despre candidații PPE la funcțiile importante din Uniunea Europeană. Ursula von der Leyen este candidatul nostru și trebuie susținută cu toate forțele.”, a spus Ludovic Orban.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii