Opoziția îi sare în cap lui Firea. ”Cât tupeu de mahala poate avea” 1
Ultima Ora Politic

Opoziția îi sare în cap lui Firea. ”Cât tupeu de mahala poate avea”

Atac umilitor la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea. Atacurile edilului la adresa șefului PSD pe tema bugetului Capitalei denotă un „tupeu de mahală”, susține purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă.

„Cât tupeu de mahala poate avea Firea! S-a cocoțat pe scandalul primarilor cu bugetele locale în condițiile în care Primăria Capitalei are cel mai mare buget din țara și în doi ani nu a făcut nimic pentru București. Trebuie să ai mult tupeu și să fii Firea, să vii după doi ani de mandat, în condițiile în care ai avut bani, și să spui că din cauza partidului PSD, din care faci parte, și a propriului Guvern, nu ai fost în stare să faci nimic pentru deblocarea traficului, pentru modernizarea transportului public, pentru Centură Capitalei, pentru reabilitarea rețelei RADET, pentru construirea spitalului metropolitan sau pentru dotarea și igienizarea spitalelor din București”, a scris Ionel Dancă, miercuri, pe Facebook.

Liberalul e de părere că de fapt Gabriela Firea vrea să fie exclusă din PSD și că îl folosește pe Liviu Dragnea pe post de țap ispășitor pentru nerealizările ei din mandatul de la Primăria Capitalei.

„Firea e un primar fake pentru București care nu are nicio legătură cu administrația orașului la fel că medicul fals italian prins că nu avea nicio legătură cu medicină. Mai devreme sau mai târziu, la fel va fi prinsă și Firea cu minciună. Firea vrea să fie exclusă din PSD și să dea vina pe Dragnea și PSD pentru toate nerealizările ei în Capitală. Însă, oricât ar fugi Firea de Dragnea și de PSD, ei sunt la fel de escroci. Este Firea PSD să mintă, să înșele oamenii, să fure banii publici și să arunce vina pe alții”, a adăugat Dancă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii