Oficial. Revocarea din funcție a Avocatului Poporului, Renate Weber, intră în linie dreaptă! Cerere oficială din Parlament! 1
Ultima Ora Politic

Oficial. Revocarea din funcție a Avocatului Poporului, Renate Weber, intră în linie dreaptă! Cerere oficială din Parlament!

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a solicitat, miercuri, în plenul Parlamentului, convocarea Comisiilor juridice pentru a lua în dezbatere cererea liberalilor de revocare a Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului.

”Vă solicit ca membrii Comisiei juridice să se întrunească să discute solicitarea de revocare din funcţie a Avocatului Poporului.

Arătaţi că vă pasă şi lăsaţi comisiile să se întrunească, să ia în dezbatere solicitarea PNL de revocare din funcţie a doamnei Renate Weber’, a spus Roman.

florin roman pnl

Roman spune că din cauza acţiunilor Avocatului Poporului, ‘peste 5.000 de persoane infectate au fost lăsate pe străzi şi Guvernul a fost lăsat fără instrumentele necesare’ pentru a lua măsuri împotriva răspândirii epidemiei de COVID-19.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii