OFICIAL! Liviu Dragnea inculpat în Dosarul Tel Drum. Kovesi dă lovitura. Fostul lider al PSD nu mai iese de la Rahova. DOCUMENT 3
Ultima Ora #DNA Justiție

OFICIAL! Liviu Dragnea inculpat în Dosarul Tel Drum. Kovesi dă lovitura. Fostul lider al PSD nu mai iese de la Rahova. DOCUMENT

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost adus vineri dimineața la DNA, unde ar urma să-i fie adusă la cunoștință schimbarea calității de suspect în cea de inculpat în cazul Tel Drum.

DNA a anunțat în 2017 că Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum, pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Dosarul a fost constituit pe baza unei sesizări a OLAF.

”Suspectul Liviu Dragnea, președinte al Consiliului Județean Teleorman (la data faptelor, n.r.), a inițiat un grup infracțional organizat care acționează și în prezent și din care au făcut și fac parte funcționari ai instituțiilor din administrația publică și persoane din mediul de afaceri.

Grupul inițiat în anul 2001 are ca principal scop obținerea, în mod fraudulos, a unor sume importante din contractele finanțate din fonduri publice (naționale și europene), prin comiterea unor infracțiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații”, susțineau în 2017 procurorii anticorupție.

OFICIAL! Liviu Dragnea inculpat în Dosarul Tel Drum. Kovesi dă lovitura. Fostul lider al PSD nu mai iese de la Rahova. DOCUMENT 4

DNA spunea că firma Tel Drum a câștigat licitații trucate și a obținut bani din fonduri europene pentru refacerea unor drumuri județene, iar prejudicial reclamat a fost calculat la 21 de milioane de euro din fondurile Uniunii Europene.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.