Carmen Dan se ține plângând de scaun: ”Singurul vinovat de serviciu este Carmen Dan”
Dezvăluiri din Guvern. Carmen Dan are probleme de sănătate
Ultima Ora Social

Oamenii lui Carmen Dan vor să se răzbune. Scandal imens cu Trupa Paraziții

Oamenii lui Carmen Dan vor să se răzbune. Aceștia au intrat în război cu trupa Paraziții, după ultimul album scos pe piață. Se pare că versurile unei melodii recente i-a dus la disperare pe oamenii legii, care au decis să dea în judecată trupa din care face parte Cheloo.

La asta nu ne-a fi putut gândi vreodată. O piesă a unei trupe celebre a devenit motiv de judecată. Nu este vorba despre vreun plagiat, ci despre mesajul în sine al piesei.

Subordonații ministrului de Interne, Carmen Dan, s-au declarant deranjați de mesajul piesei „Antimiliţie” a celor de la Paraziții. S-au supărat atât de rău încât îi cheamă pe membrii trupei în instanţă.Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a anunţat că va da în judecată trupa Paraziţii, având în vedere mesajul ofensator lansat la adresa poliţiştilor din România.

„Trebuie să avem judecători pricepuţi la cântat. Sindicatul va da în judecată trupa pentru melodia aia. Nu se poate aşa ceva, într-o ţară democrată”, a declarat Iulian Surugiu, conform RTV.

Textul este semnat de Cheloo şi de Ombladon. Cheloo a mai avut probleme cu legea, din cauza injuriilor şi a temperamentului. De asemenea, a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.