O tânără a murit şi alte trei persoane au fost rănite în atacul comis luni la Universitatea Heidelberg din sud-vestul Germaniei, când un bărbat a dat buzna într-o sală de curs, a deschis focul, a părăsit sala şi apoi s-a sinucis, informează EFE şi DPA. 1
Externe Ultima Ora

O tânără a murit şi alte trei persoane au fost rănite în atacul comis luni la Universitatea Heidelberg din sud-vestul Germaniei, când un bărbat a dat buzna într-o sală de curs, a deschis focul, a părăsit sala şi apoi s-a sinucis, informează EFE şi DPA.

O tânără a murit şi alte trei persoane au fost rănite în atacul comis luni la Universitatea Heidelberg din sud-vestul Germaniei, când un bărbat a dat buzna într-o sală de curs, a deschis focul, a părăsit sala şi apoi s-a sinucis, informează EFE şi DPA.

Atacatorul era elev al instituţiei, avea asupra sa un rucsac cu mai multe arme şi a fugit după atac. El a fost găsit mort la scurt timp după aceea în grădina botanică a campusului, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Stefan Wilhelm, la televiziunea publică ZDF.

Identitatea bărbatului nu a fost dezvăluită. Autorităţile au ajuns la concluzia că atacatorul a acţionat singur. Până în prezent, nu există indicii că atacul ar fi fost motivat religios sau politic.

Potrivit primelor informaţii, patru persoane au fost rănite când atacatorul a deschis focul. Una dintre ele a avut răni grave şi a murit ulterior din cauza rănilor. O altă persoană rănită se află în stare gravă, conform agerpres.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.