SENZAȚIONAL! O profesoară din București, îi sfidează pe Klaus Iohannis și Sorin Câmpeanu! Va continua să le prea elevilor, chiar și în vacanța impusă de autorități. ”Sunteți mizerabili!”FOTO 3
Exclusiv Social Ultima Ora

SENZAȚIONAL! O profesoară din București, îi sfidează pe Klaus Iohannis și Sorin Câmpeanu! Va continua să le prea elevilor, chiar și în vacanța impusă de autorități. ”Sunteți mizerabili!”FOTO

Ioana Turcu, profesoară de muzică la Colegiul Național  ”George Enescu” din București nu vrea să-i priveze pe elevii săi de orele de curs, în ciuda anunțului președintelui Iohannis, care a anunțat că, de luni, toți elevii din învățământul preuniversitar intră în vacanță, timp de două săptămâni.

Profesoara, anunță că elevii săi i-au solicitat să le predea în continuare, chiar dacă, autoritățile au anunțat că, elevii vor fi în vacanță.

”Domnul Cîmpeanu ne trimite forțat în vacanță. Eu și elevii mei (am și elevi vaccinați) nu vom intra în vacanță.

Nu plătesc copiii care vor să studieze (chiar și numai online) iresponsabilitatea autorităților care în vară ne anunțau cu surle și trâmbițe că am „învins” pandemia!

Nu plătesc acești copii toleranța pe care aceleași autorități au manifestat-o față de antivaxx.eri și față de televiziunile care i-au promovat.

Nu plătesc elevii mei pentru greșelile unor nemernici care nu au avut alt interes decât scorul politic.

Elevii mei se pregătesc pentru concursuri internaționale, au nevoie de studiu continuu și voi continua să lucrez cu ei, indiferent de deciziile fără noimă care se iau acum, în ceasul al „optesprezecelea”!

Să mă sancționeze ministerul care nici programe școlare pentru disciplina mea de studiu nu a pus la dispoziție, nu mai pomenesc resurse sau acces la resurse online (tot ce folosesc plătesc eu).

Să mă sancționeze capetele luminate din minister și inspectorat, acei iluștri decidenți care nu leagă o propoziție coerentă și nu sunt în stare să aștearnă trei fraze fără greșeli.

M-am săturat de voi! Sunteți niște mizerabili!”, a scris Ioana Turcu, pe facebook.

SENZAȚIONAL! O profesoară din București, îi sfidează pe Klaus Iohannis și Sorin Câmpeanu! Va continua să le prea elevilor, chiar și în vacanța impusă de autorități. ”Sunteți mizerabili!”FOTO 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.