O persoană a decedat și alte 6 au ajuns la spital
O persoană a decedat și alte 6 au ajuns la spital
Social Ultima Ora

O persoană a decedat și alte 6 au ajuns la spital după un accident în Caransebeș

O persoană a decedat și alte șase au fost duse la spital în urma unui grav accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, care s-a produs duminică după-amiază pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş.

Şoferul unui autoturism implicat în accident, un bărbat în vârstă de 38 de ani, rămas încarcerat şi găsit în stare de inconştienţă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

Într-un al treilea autoturism implicat în accident se aflau cinci persoane, dintre care doi minori, dar care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Caransebeş, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă pentru transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD, precum şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, „din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce o femeie de 46 de ani conducea un autoturism din direcţia Jupa către Buchin, ar fi efectuat manevra de depăşire a unui autoturism, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula pe celălalt sens”, anunță ISU Caraș-Severin.

Accident teribil
Accident teribil

Conducătorii autoturismelor care circulau în direcţia Buchin au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.