Video. Incendiu devastator la o fabrică de volane din țară. Sute de angajați au fost evacuați
O grădiniță din Brăila a fost distrusă după o explozie urmată de un incendiu
Ultima Ora Social

O grădiniță din Brăila a fost distrusă după o explozie urmată de un incendiu

Grădinița din satul Movila Miresii, județul Brăila, a fost distrusă, după o explozie urmată de un incendiu, în urma cărora o parte din acoperiș s-a prăbușit. Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă a exploziei este o acumulare de gaz, transmite MEDIAFAX.

O explozie urmată de un incendiu puternic a distrus, duminică, grădinița din satul Movila Miresii, județul Brăila.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă este o acumulare de gaz de la o butelie și apoi un scurtcircuit.

„În prima fază a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună, concomitent cu solicitarea către noi, pe 112, să mergem în sprijin. În momentul în care au ajuns pompierii militari, jumătate din acoperiș era aruncat într-o grădină. Se pare că a fost o acumulare de gaze de la o butelie, că altă sursă de gaze nu există acolo. Explozia a fost urmată de incendiu, a ars acoperișul pe o suprafață de 150 mp, au fost afectate tâmplăria de la uși, ferestre, mobilierul, aparatură electronică”, a declarat Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, corespondentului MEDIAFAX.

El a mai spus că nu fost victime deoarece, fiind duminică, nu se afla nimeni în clădire, iar acumularea de gaze s-a format în timp și explozia a fost provocată de un scurtcircuit la instalația electrică.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii