O fetiță de 14 ani a dispărut de acasă. Poliția din Galați este în alertă 1
Ultima Ora Social

O fetiță de 14 ani a dispărut de acasă. Poliția din Galați este în alertă

 Dispariția unei fete de 14 ani i-a pus pe jar pe polițiștii gălățeni. Aceștia caută copilul care ar fi plecat de bunăvoie din casa părinților, situată într-un sat gălățean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informații obținute de polițiști, fata a dispărut de la domiciliu părinților ei în urmă cu două zile, iar noaptea trecută a dormit în casa unei vecine.

Luni, ea a dispărut din nou fără a se ști în ce direcție a apucat-o sau ce s-a întâmplat.

Poliția a fost sesizată despre dispariția fetei pe parcursul acestei zile și imediat polițiștii au început căutările.

„Poliţiştii gălățeni caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit (…) La data de 29 iulie a.c., Secția 1 Poliție Rurală Galați a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27iulie 2019, minora Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Șendreni, și nu a mai revenit. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 28/29 iuliea.c., minora a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineață plecând într-o direcție necunoscută”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Persoanele care pot oferi informaţii despre fata dispărută sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Potrivit polițiștilor fata are următoarele semnalamente: înălțime – 1,50 m, fața ovală, ochi verzi, păr șaten, lung peste umeri. La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu pantaloni scurți de culoare neagră, cu o dungă laterală albă și un tricou gri cenușiu, cu o inscripție portocalie. În picioare purta șlapi de culoare neagră.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.