Nucleară! Mircea Diaconu nu renunța la candidatură. Lovitura pregătită Gabrielei Firea
Nucleară! Mircea Diaconu nu renunța la candidatură. Lovitura pregătită Gabrielei Firea
Ultima Ora Exclusiv Politic Social

Nucleară! Mircea Diaconu nu renunță la candidatură. Lovitura pregătită Gabrielei Firea

Mircea Diaconu, candiatul independent susținut la alegerile prezidențiale de ADLE și Pro România care a luat un scor bun, el clasându-se pe locul patru, nu renunță la viața politică.

Diaconu va fi cel mai probabil candidatul partidului lui Tăriceanu, ALDE, la Primăria Capitalei, susțin surse din partid pentru NewsTeam.ro.

Actorul a luat un scor foarte bun în Capitală, peste 100.000 de bucureșteni acordându-i încrederea, iar acest acest lucru îi dă speranțe pentru fotoliul de edil.

”Mircea Diaconu și ALDE-București au convins 103.071 de bucureșteni (11,30% din voturile valabil exprimate).Vă mulțumim, dragi prieteni, pentru că ați fost alături de noi și ați ales omul susținut de noi.

Alegerea voastră ne obligă să mergem, și de-acum încolo, pe drumul inaugurat în lupta electorală de susținere a lui Mircea Diaconu.

Un drum care înseamnă o legătură permanentă cu oamenii, construită pe respect și pe înțelegere, un drum care înseamnă a munci în folosul oamenilor cu decență și modestie, un drum care înseamnă a ne îngriji mereu de viitorul comunității în care trăim.În această campanie, noi, echipa ALDE-București, am lansat către voi invitația de a participa la construirea programului nostru pentru Capitală.

Un program pe care îl vom dezbate și îl vom formula împreună și în centrul căruia vom pune cerințele reale ale comunității, ale bucureștenilor. Vom veni la voi, în cartierul vostru, cu propunerile noastre, pentru a asculta propunerile voastre. După modelul Mircea Diaconu. Și, credem și sperăm, împreună cu Mircea Diaconu, omul nostru și cetățean al Bucureștiului.

?Vă mulțumim încă o dată pentru că ați ales UN OM și pentru că, prin votul vostru, ați prețuit efortul nostru, al echipei ALDE-București. Mergem înainte, pentru că și mâine e o zi!”, spun cei de la ALDE București.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.