Norica Nicolai speriată că nu va ajunge parlamentar. Vrea amânarea alegerilor
Norica Nicolai speriată că nu va ajunge parlamentar. Vrea amânarea alegerilor
Ultima Ora Politic

Norica Nicolai cere dizolvarea PNL! ”Activitate contrară ordinii publice!”

Fostul europarlamentar ALDE, Norica Nicolai cere dizovarea PNL, întrucât spune aceasta, partidul condus de Ludovic Orban are o activitate contrară ordinii publice.

Declarațiile Noricăi Nicolai vin în contextul în care, judecătorii Curții Constituționale au decis că românii depistați pozitiv cu CORONAVIRUS nu pot fi spitalizați sau ținuți în izolare fără voia lor.

”Este adevărat că atunci când un președinte de partid (și prim-ministru pe deasupra) incită populația la nerespectarea hotărârilor Curții Constituționale, atunci când un prim-vicepreședinte (și vicepremier) al aceluiași partid amenință cu schimbarea politică a judecătorilor CCR pentru că nu i-au covenit deciziile lor, atunci când alt prim-vicepreședinte (și europarlamentar) al aceluiași partid spune că CCR “subminează statul român” doar pentru că deciziile Curții sunt contrare intereselor propriului partid sau când liderul deputaților aceluiași partid numește CCR și Avocatul Poporului ca “axa răului” tot pentru că nu îi convin deciziile lor, acest partid se califică pentru dizolvare pe cale judecătorească conform art 46, litera b) din legea partidelor politice?

Întreb pentru un prieten din PNL!

P.S. Legea 14/2003. Art 46 – Un partid politic se dizolvă pe cale judecătorească în următoarele condiții:b) când scopul sau activitatea partidului politic a devenit ilicită ori contrară ordinii publice, scrie Nicolai pe facebook.

Norica Nicolai cere dizolvarea PNL! ”Activitate contrară ordinii publice!” 1

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii