INCREDIBIL! NORICA NICOLAI ȘTIRI FALSE DESPRE CORONAVIRUS! RISCĂ DOSAR PENAL
INCREDIBIL! NORICA NICOLAI ȘTIRI FALSE DESPRE CORONAVIRUS! RISCĂ DOSAR PENAL
Ultima Ora Politic

Norica Nicolai, acuzații bombă. ”Românii m-au votat, dar mi s-au furat voturile”

Norica Nicolai, fost europarlamentar ALDE, susține în continuare că votul la europarlamentare a fost fraudat și îi cere Viorica Dancila să scoată tabletele care împiedică votul multiplu de sub controlul STS.

„ALDE a obținut la aceste alegeri scorul cu care era credit în sondaje, însă ceva se întâmplă în alegerile din România după 2004 încoace, dar pregnant după 2009 și cu indicii de fraudă. Aștept rapid o decizie a Guvernului de a trece această încercare de evitare a votului multiplu de la STS în subordinea Autorității Electorale Permanente.

Este inadmisibil că o structura militară să aibă un rol în procesul electoral. Și după asta vom vedea dacă mai există posibilități de manipulare a votului și de fraudare a lui. Eu cred că ALDE și atunci, pe 26 mai, și acum are același scor și vom vedea, în condițiile în care ne vom lua măsuri în alegerile prezidențiale care este realitatea și care este scorul ALDE”, a declarat Nicolai într-un interviu pentru DC News.

Nicolai este convinsă că ALDE are 15% din voturile electoratului, așa cum „arătau sondajele”. Ea susține că voturile furate de la ALDE au ajuns la „Traian Băsescu și la UDMR”.

„Pe stradă oamenii spun că m-au votat și nu înțeleg de ce nu am ajuns în Parlamentul European. Eu am înțeles. Principalul beneficiar a fost Traian Băsescu și UDMR-ul”, a mai spus Nicolai.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii