Nora ministrului Bădălău a fost alungată cu copiii, noaptea, cu două valize și câteva sacoșe 1
Ultima Ora Politic Social

Nora ministrului Bădălău a fost alungată cu copiii, noaptea, cu două valize și câteva sacoșe

Fosta componentă a trupei Sexxy, Claudia Pătrășcanu, a crezut că măritându-se cu beizadeaua liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, ministru al Economiei în guvernul Dăncilă, va avea o viață de vis.

De-a lungul timpului, Claudia a etalat pe contul său de Facebook diverse fotografii cu avioanele private cu care zbura la shopping în alte țări, cu luxul în care locuia dar în această vară totul s-a năruit după o ceartă cu Bădălău junior, tatăl celor doi copii mici.

Surse din anturajul celor doi au declarat jurnaliștilor Click că, în urma unui conflict, Claudia a fost dată afară din casă, în plină noapte. Rămasă în stradă, Claudia a apelat la ajutorul bunei sale prietene Andreea Bănică, cu care a cântat, în urmă cu 20 de ani, în trupa Exotic. Andreea i-a trimis urgent o dubiţă, cu care Claudia a reuşit să se mute la Constanţa, împreună cu cei doi băieţei, fără a lua mare lucru. Detalii în ziarul Click. Acum Claudia cere la divorț parte din averea estimată la peste 50 milioane de Euro a lui Bădălău.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.