Newsbucuresti.ro: FOTO. Munți de gunoaie, într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din București/ Armand: Nu putem sta cu brațele încrucișate 3
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: FOTO. Munți de gunoaie, într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din București/ Armand: Nu putem sta cu brațele încrucișate

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut publice, joi, câteva fotografii șocante, despre care susține că au fost realizate în Parcul Herăstrău din București,sscrie newsbucuresti.ro.

De asemenea, edilul a anunțat că a sesizat serviciul de Mediu al Poliției Locale să verifice situația.

Edilul de sector susține că problema a fost generată de expirarea contractului dintre Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), instituție aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului București care administrază Parcul Herăstrău, și Compania Romprest.

Newsbucuresti.ro: FOTO. Munți de gunoaie, într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din București/ Armand: Nu putem sta cu brațele încrucișate 4

„Din această cauză, în diferite zone ale parcului, au apărut depozite de gunoaie care pun în pericol sănătatea locuitorilor Capitalei. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primăria Sectorului 1 este gata să intervină și să ajute Primăria Generală să strângă gunoaiele până când ALPAB va încheia un nou contract de salubrizare”, a scris Clotilde Armand pe facebook.

Iată postarea integrală a primarului Sectorului 1:

„Asta se întâmplă acum în Parcul Herăstrău. Am sesizat serviciul de Mediu al Poliției Locale să verifice situația. Astfel, această problemă a fost generată de expirarea contractului dintre Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), instituție aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului București care administrază Parcul Herăstrău, și Compania Romprest.  Din această cauză, în diferite zone ale parcului, au apărut depozite de gunoaie care pun în pericol sănătatea locuitorilor Capitalei.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primăria Sectorului 1 este gata să intervină și să ajute Primăria Generală să strângă gunoaiele până când ALPAB va încheia un nou contract de salubrizare. Chiar dacă Parcul Herăstrău nu se află în administrarea noastră, asta nu înseamnă că nu ne interesează ce se întâmplă acolo. Nu putem sta cu brațele încrucișate și să asistăm la îngroparea în gunoaie a celui mai important parc al Capitalei”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.