Newsbucuresti.ro: Gabriela Firea și ”dezastrul dreptei unite”: Nicușor Dan își bate joc de bucureșteni 5
Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Gabriela Firea și ”dezastrul dreptei unite”: Nicușor Dan își bate joc de bucureșteni

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, nu-l scapă din ochi pe actualul edil, Nicușor Dan,scrie newsbucuresti.ro.

Gabriela Firea analizează ”noul București” condus de ”coaliția de dreapta” și ajunge la concluzia că totul poate fi descris printr-un singur cuvânt – ”dezastru”.

Senatorul PSD întocmește un bilanț după 10 luni de activitate a ”noilor aleși locali”, cei care au promis, în campania electorală, o transformare radicală a Capitalei, numai că orașul s-a transformat ”în cel mai blocat oraș, din care fug investitorii”.

În postarea sa, Gabriela Firea îi ”țintește” atât pe Primarul General al Capitalei – Nicușor Dan -, cât și pe Clotilde Armand, edilul Sectorului 1. Potrivit Gabrielei Firea, Clotilde Armand este ”Primărița Gunoaielor Abandonate pe Străzi”, făcând ”echipă” cu Nicușor Dan, iar ”comunicatele triumfaliste” nu lipsesc din decor, bucureștenii fiind – în ultimă instanță – ”aburiți”.

Bilanțul la 10 luni cu noii aleși locali!

„Dezastrul “dreptei unite” – bilanțul la 10 luni cu noii aleși locali! Au promis un nou București, curat și dezvoltat, și au transformat Capitala în cel mai blocat oraș, din care fug investitorii, se pierd locuri de muncă, unde nu se mai lucrează pe niciun șantier, nu se mai investește în spitale, nu se onorează prestațiile pentru persoanele cu dizabilități. Bucureștenii au trecut prin cea mai grea iarnă – cele mai lungi și dese avarii, transportul public s-a scumpit și a devenit aglomerat (s-au scos autobuze de pe anumite linii), mizerie, șobolani, țânțari! Aceaste este concluzia la 10 luni și, din păcate, lucrurile în București merg din rău, în mai rău!

După ce s-a răsfățat în loja oficială de pe Arena Națională și s-a felicitat singur pentru așa reușită, actualul edil al Capitalei s-a gândit că, poate, totuși, ar fi bine să muncească.

Puțin, nu mult.

În fond, e vara, nici iarba nu mai crește, șantierele sunt toate oprite și așa vor rămâne, a făcut și 2-3 comunicate despre campania de dezinsecție, căldura este în case iar bucureștenii se pot căli spălându-se cu apă rece, pentru că doar de asta vor avea parte la iarnă.

A redus și sprijinul pentru persoanele cu dizabilități, la câte probleme au aceștia sigur “nu au nevoie de bani”!

Dar pentru că părea că lipsește ceva, a decis să rezolve rapid și problema transportului public: l-a scumpit!

De ce zice Firea: „Mirajul dreptei unite a durat 6 luni”

A tăiat și 300 de milioane din bugetul STB, a renunțat la anumite trasee, a redus numărul de mașini, urmează concedieri.

Fără nicio justificare, fără nicio fundamentare, fără informare prealabilă a celor care vor avea de suferit de pe urma acestor măsuri.

Ce fluidizare a traficului, ce management al semnaforizării, ce benzi dedicate sau culoare unice.

În locul lor, bucureștenii au primit armonizarea tarifelor STB și METROREX.

Poate actualul edil nu știe că metroul nu ajunge nici în Alexandriei, nici în Ferentari, nici în Rahova și că acești oameni au cele mai mici venituri din Capitală!

Poate ar trebui să testeze pe pielea lui, măcar o zi, biletul comun și să încerce să se urce, dimineața, în autobuzul 141, care, de la capătul din Zețari și până la metroul de la Eroii Revoluției, merge doar cu ușile deschise din cauza aglomerației!

Deci, pe lângă faptul că le bagă mâna în buzunar, fără rușine, Nicușor Dan își bate joc de bucureșteni, încercând să îi aburească cu comunicate triumfaliste.

Iar dacă așa nu merge, a găsit, împreună cu Primarița Gunoaielor Abandonate pe Străzi, soluția ideală la problemele cetățenilor.

A interzis consilierilor locali PSD, oameni cu zeci de mii de voturi în spate, să participe la sedința organizată la Primăria Sectorului 1 pe tema deșeurilor!

Acest fapt incredibil, de o gravitate extremă, este doar un prim pas spre obiectivul administrației de dreapta, care vrea să înăbușe cu miasme de violență valorile cu care a defilat în campanie: democrația și transparența.

Este revoltător ceea ce se întâmplă, este o palmă dată de administrația de dreapta pe obrazul democrației și al cetățenilor din sectorul 1, al tuturor românilor care au ieșit la vot convinși că gestul lor contează.

Acesta este modul de lucru al “dreptei” așa zis unite, li se trântește ușa în nas unor aleși, doar pentru că nu fac parte din majoritatea la putere.

Unde este transparența trâmbițată, unde este dreptatea în numele căreia au strigat în campanie?

Și, mai ales, unde este bunăstarea promisă?

În autobuzele care vin din ce în ce mai greu și se strecoară arhipline pe străzile de unde au dispărut polițiștii locali și toată lumea parchează după ureche?

Pe străzile unde se revarsă gunoaiele și mișună șobolanii?

În parcurile în care locurile de joacă sunt invadate de căpușe?

Răspunsul va fi, cu siguranță, ca și până acum, o laudă cu un proiect realizat de mine și echipa mea! Pentru că realizări proprii NU are, iar oamenii aduși de el în primărie, ca “mari” profesioniști, nu trec de nota 2 la examene!”, mai scrie Firea.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii