Newsbucuresti.ro: FOTO: Incident INEDIT. Un șofer de 90 de ani, care a uitat drumul spre casă, a blocat o șosea din Capitală 3
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: FOTO: Incident INEDIT. Un șofer de 90 de ani, care a uitat drumul spre casă, a blocat o șosea din Capitală

Un incident inedit s-a petrecut în București: Un șofer de 90 de ani a blocat o șosea din Capitală pentru că nu-și mai amintea drumul spre casă, scrie newsbucuresti.ro.

După ce a realizat că nu știe pe unde să o ia, bătrânul a solicitat sprijinul polițiștilor pentru a-l conduce acasă, precizând că are probleme cu memoria și nu-și mai amintește drumul.

Întâmplare a fost relatată de Poliția Locală București, pe Facebook

”Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea.

În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria și nu-şi mai aminteşte drumul”, precizează Poliția Locală București.

Poliția Locală București: ”După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei. De asemenea, s-au efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice”.

Newsbucuresti.ro: FOTO: Incident INEDIT. Un șofer de 90 de ani, care a uitat drumul spre casă, a blocat o șosea din Capitală 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.