Newsbucuresti.ro: Alertă alimentară. Pulpe de pui cu Salmonella, retrase de pe piață. Vezi magazinele de unde a fost retrasă 1
Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Alertă alimentară. Pulpe de pui cu Salmonella, retrase de pe piață. Vezi magazinele de unde a fost retrasă

Un lanț de magazine retrage de pe piaţă un sortiment de pulpe de pui superioare cu spate, după ce a constatat că prezintă Salmonella, transmite Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), citat de newsbucuresti.ro.

”Vă informăm că Metro Cash & Carry România a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: prezența Salmonella enteritidis”, transmite ANSVSA într-un comunicat de presă transmis luni, 24 ianuarie.

Datele de identificare ale sortimentului sunt: ”Denumire articol: Pulpe pui superioare cu spate, congelate. Producător SUPERDROB SA, Cod de bare: 5903368004770, Lot/Data expirare: 14221/23.10.2022, 14421/23.10.2022.”

Clienţii sunt sfătuiţi să nu consume pulpele şi să le returneze în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până la data 04.02.2022. Aceștia vor primi înapoi contravaloarea produselor.

Pulpele de pui cu spate au fost distribuite în 12 magazine Metro din ţară.

Lista completă a magazinelor unde sortimentele au fost retrase de pe piață în urma verificărilor o găsiți aici.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.