Mutare bombă în televiziune. Șefa departamentului politică pleacă de la Antena 3
Ultima Ora Social

Mutare bombă în televiziune. Șefa departamentului politic pleacă de la Antena 3

În timp ce de la postul de televiziune Digi24 mai mulți jurnaliși au plecat în ultimul timp și stațiile locale au fost închise iată că au loc și angajări. Jurnalista Adriana Duțulescu, jurnalistă cu vechime în domeniul politic și care a condus secția politic la Antena 3, preia de luni poziția de redactor-șef al site-ului Digi24.ro, relatează hotnews.ro.

Ea a scris un mesaj pe Facebook: „Spoiler alert: Călătoria neasteptata a hobbitului continua (si sper sa fie mai puțin plictisitoare decât filmul) De luni ma întorc la prima mea iubire, de care mi-a fost foarte foarte dor. Ma întorc la presa scrisă, cea care m-a facut ce sunt astăzi si care, mai ales, m-a facut fericită. De luni voi intra in familia Digi 24, ca redactor șef al site-ului Digi24.ro. Stay tuned!”

Adriana Duțulescu și-a dat demisia de la Antena 3 pe 1 martie. Ea venise la Antene în 2011, după ce, în prealabil, a lucrat la mai multe ziare centrale – Național, România liberă, Cotidianul, Jurnalul Național.

Ea vine la Digi24.ro la o lună după ce a fost anunțată demiterea conducerii din ultimii ani a acestui site, asigurată de Dan Turturică și Laurențiu Mihu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.