Monica Macovei, în război total cu Viorica Dăncilă: „Defilaţi cu o minciună” 1
Ultima Ora Justiție Politic Social

Monica Macovei, în război total cu Viorica Dăncilă: „Defilaţi cu o minciună”

Monica Macovei a lansat un mesaj dur către premierul României, Viorica Dăncilă în scandalul privind justiția din România. 

„Dăncilă a spus că nu va interveni cu nimic pentru a desființa Secția specială de anchetare a judecătorilor și procurorilor, creată la cererea infractorilor din PSD&ALDE și pusă în practică de avocatul lor, Toader. Și că nu va face nimic pentru a repara dezastrele din justiție produse de coaliția toxică PSD&ALDE.

Viorica Vasilica Dăncilă a anunțat: ”Eu cred că noi nu trebuie să mai intervenim în Justiție”, recunoscând că, până acum, au intervenit în justiție, lucru pe care l-am constatat cu toții.

Dacă “noi”, politicul, nu mai intervenim în justiție, înseamnă că tot “noi”, politicul, reparăm ce am stricat în justiție. Pentru că Secția specială de anchetare a judecătorilor și procurorilor este în sine o intervenție în justiție și, dacă funcționează în continuare, este o zilnică intervenție în justitie, dovedind că Viorica Vasilica Dancilă nu a spus adevărul”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.