Ultima oră. Ipoteza unei crime în cazul morții lui Răzvan Ciobanu
Ultima Ora Social

Momente dramatice pentru familia lui Răzvan Ciobanu. Au ajuns la IML

Părinții creatorului de modă Răzvan Ciobanu au ajuns la IML Constanța, acolo de unde vor ridica trupul neînsuflețit al fiului lor. Ciobanu a murit ieri într-un accident de mașină produs lângă Constanța din cauza vitezei.

Mașina în care se afla desingerul a izbit mai mulți copaci, iar  în urma impactului Ciobanu a murit.

„Potrivit apropiaților săi, în ultima vreme, Răzvan Ciobanu era depășit de probleme și avea stări de neliniște. Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” ar fi dorit cu orice preț să-și curețe imaginea publică, după ce, în ultima perioadă, a fost implicat în mai multe controverse. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Din câte se pare, problemele cu care s-a confruntat fostul jurat de la ”Bravo, ai stil” în ultima perioadă l-au afectat destul de serios. Iar sursele noastre susțin chiar că Răzvan Ciobanu și-ar fi presimțit moartea: “Parcă știa ce va urma! Nu mai era el…”. Apropiații bărbatului nu exclud varianta ca acesta să fi suferit o serioasă depresie.

„În ultima perioadă îl depășeau problemele. Voia să-și curețe imaginea și singura cale era justiția. Răzvan Ciobanu era trist și abătut”, a declarat și Oana Anghel, avocata lui Răzvan Ciobanu, conform Can Can.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.