Moment istoric la Londra: Roger Federer dispută vineri ultimul meci al carierei, într-o partidă de dublu alături de Rafael Nadal 1
rogerfederer
Sport Ultima Ora

Moment istoric la Londra: Roger Federer dispută vineri ultimul meci al carierei, într-o partidă de dublu alături de Rafael Nadal

Elveţianul Roger Federer va evolua, vineri seară, la Londra, în ultimul său meci al carierei de peste 20 de ani, la dublu, la Laver Cup, urmând să facă echipă cu prietenul dar şi rivalul său, spaniolul Rafael Nadal, transmite News.ro.

Am 41 de ani. Am jucat peste 1500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul a fost mult mai generos cu mine decât aş fi visat vreodată şi acum trebuie să înţeleg când este momentul să îmi închei cariera competitivă”, a spus Federer în 15 septembrie, când şi-a anunţat retragerea.

Laver Cup este ultima sa competiţie, iar campionul elveţian va face pereche cu Rafael Nadal, spaniolul afirmând că va fi un „moment istoric şi de neuitat”.

Cei doi vor evolua contra americanilor Jack Sock şi Frances Tiafoe.

Partida este a doua din sesiunea de vineri seară, primul meci urmând să înceapă la ora locală 19.00 (ora 21.00 – ora României).

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.