După ce a scos violatorii și criminalii din pușcărie Tudorel Toader se spală pe mâini de Crima de la Caracal
Alina Gorghiu îl face praf pe Tudorel Toader. ”A recunoscut, dar e tardiv”
Ultima Ora Justiție Politic Social

Document incendiar. Tudorel Toader a semnat. Decizia îl va duce în fața judecătorilor

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a publicat un document incendiar semnat de ministrul Justiției, Tudorel Toader. În acest document ministrul cere conducerilor tribunalelor din România să pună piedici dosarelor în care angajații își cer drepturile salariale care li s-au încălcat. Motivul: nu sunt bani la buget. Este halucinant.

Ministrul Toader dă ordin magistraților cum să judece anumite cazuri. Citește dovada!

”Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a dispus ordonatorilor de credite masura de a actiona toate caile de atac din justitie atunci cand angajatii castiga procesele in care se judeca drepturile salariale. Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a semnalat inca de la inceputul mandatului ministrului Tudorel Toader ca acesta este contra angajatilor, insa a fost singura organizatie sindicala care a reactionat public impotriva abuzurilor acestui ministru si a imputernicitului ilegal Marian Dobrica”, se arată într-un comunicat al FSANP.

Mai mult, pentru a limita numărul proceselor în care sunt implicați detinuții împotriva ANP și MJ, Tudorel Toader, printr-un act legislativ, are intenția de a le plăti acestora imensa sumă de 70 de milioane de lei. Cu angajații ministerului procedează tocmai invers, mai spun sindicaliștii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.