Ministrul justiției Cătălin Predoiu rupe tăcerea. Dragnea, Carmen Dan și Iordache au transmis interlopilor să-și facă de cap 1
Ultima Ora Justiție

Ministrul justiției Cătălin Predoiu rupe tăcerea. Dragnea, Carmen Dan și Iordache au transmis interlopilor să-și facă de cap

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a acuzat fostele guvernări PSD că au pus umărul, voit sau involuntar, la fenomenul crimei organizate și traficului de persoane.

„Lucrurile trebuie spuse pe nume. Traficul de persoane si crima organizata au ajuns la un grad intolerabil in tara noastra. Acest fenomen anul trecut s-a intensificat si formele in care s-a desfasurat s-au diversificat.

Se datoreaza si unei impunitati pe care crima organizata a simtit-o, a speculat-o, a valorificat-o (…) in timpul fostului Guvern PSD. Daca lucrurile au ajuns in acest punct intelorerabil este pentru ca cei care au condus la vremea respectiva MAI – Carmen Dan, Camera Deputatilor – Liviu Dragnea, Ministerul Justitiei – Florin Iordache, nu au luat masuri la timp, s-au facut ca nu vad acest fenomen, au distrus legislatia in justitie, au descurajat actiunea politistului, au transmis un semnal clar interlopilor ca isi pot fac de cap.

Voit sau involuntar, e mai putin important pentru cetateni, cert este ca rezultatul este acelasi, se vede clar in raportul Departamentului de stat SUA, este o analiza obiectiva, independenta, facuta de alt Guvern”, a zis Predoiu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.