Mihai Fifor IESE LA ATAC. Reacție dură la adresa lui Iohannis
Cerere pentru Mihai Fifor. ”Are obligația să redea polițiștilor credibilitatea și rolul în comunitate!”
Ultima Ora Politic

Mihai Fifor, IESE LA ATAC împotriva Opoziției. ”Tentativă disperată și eșuată de a decapita conducerea”

Mihai Fifor, IESE LA ATAC împotriva Opoziției. ”Tentativă disperată și eșuată de a decapita conducerea”

Opoziția a încercat să îl elimine pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților, prin supunere la vot. PSD și-a pierdut majoritatea, votul a ieșit în favoarea Opoziției, însă Florin Iordache a încheiat ședința de ieri fără nici un rezultat. Așa cum era de așteptat, liderii PSD au transmis mai multe mesaje prin care comentează mișcarea partidului concurent. Mihai Fifor, fostul ministru al apărării, spune că tot ceea ce s-a întâmplat în ziua precedentă a fost doar ”o tentativă disperată și eșuată de a decapita abuziv conducerea Camerei”.

”Am asistat stupefiat astazi la o noua incalcare grosolana a principiilor democratiei si a oricarei reguli a functionarii Parlamentului Romaniei.

Din nou, Parlamentul a fost transformat in scena unui spectacol grotesc oferit de PNL si de USR, al caror unic scop este decredibilizarea si destabilizarea celei mai importante institutii a statului democratic – Parlamentul.

Incercarea de schimbare ilegala a conducerii Camerei Deputaţilor a fost doar o tentativa disperată şi eşuată de a decapita abuziv conducerea Camerei.

Nu intamplator, totul a fost regizat într-un moment în care mai mulţi deputaţi miniştri reprezintă România la Bruxelles, participând la procedurile de preluare a preşedinţiei Consiliului Europei.

O mai spunem o data: nu este nici o problemă cu majoritatea la Camera Deputaţilor!

Actuala putere se bucură de o largă majoritate, fiind sprijinită prin vot de deputaţii minorităţilor naţionale şi ai UDMR.

Un lucru trebuie sa fie clar, legea şi regulile sunt pentru toată lumea şi trebuie respectate de toată lumea!

In acest context, cererile opoziţiei nu se pot supune la vot atunci când încalcă regulamentul Camerei, care este lege. Ori o lege nu poate fi încălcată doar pentru că aşa vor unii pentru care legea nu reprezinta, se pare, nimic.

Niciuna din prevederile constituționale ori din cele legale nu a fost respectata de Victor Ponta și de acolitii lui USR-ști, PNL-iști sau PMP-iști.

Scenariul prin care Ponta, alături de liderii opoziţiei vor să le dea celor de la PNL conducerea Camerei Deputaţilor, este o dovadă clară a modului antidemocratic în care acţionează acesti oameni, care nu au nimic de a face cu reprezentarea intereselor tarii.

Nu putem accepta un astfel de joc politic iresponsabil si vom continua sa ne facem datoria, conform mandatului incredintat prin vot democratic de cetatenii Romaniei si numai in favoarea intereselor acestei tari.

Consider ca s-a mers prea departe cu incercarile de destabilizare si de decredibilizare a tarii, in incercarea disperata a unor iresponsabili de a schimba puterea legitima, dobandita prin vot, din Romania”, arată Mihai Fifor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.