Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele 3 săptămâni. Cum va fi vremea până în 16 martie 1
Social Ultima Ora

Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele 3 săptămâni. Cum va fi vremea până în 16 martie

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 17 februarie – 16 martie.

Prognoză meteo 17 – 24 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție vor face regiunile din sud-vestul țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Prognoză meteo 24 februarie – 2 martie

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și sud-estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în regiunile sudice și sud-estice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Prognoză meteo 2 – 9 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoză meteo 9 – 16 martie 

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice aceste perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea vestică a teritoriului și apropiat de cele normal pentru acest interval în rest.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii