Meteo, 28 septembrie 2019. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă 1
Ultima Ora Social

Meteo, 28 septembrie 2019. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă

Vremea se va încălzi uşor în toate regiunile, devenind mai caldă decât în mod normal pentru aceastã perioadã în cele sudice.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în jumãtatea nordicã a ţãrii, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra între 6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţã.

În București, vremea se va încãlzi uşor, devenind mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 12…13 grade, uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii