Alertă. Mesaj devastator al lui Traian Băsescu de la Bruxelles. Președintele este desființat
Traian Băsescu
Ultima Ora Breaking News Politic

Mesajul lui Băsescu în ziua votului. Pe cine votează fostul președinte al României

Fostul președinte al României Traian Băsescu a dat un mesaj chiar înainte cu o oră înainte de deschiderea urnelor de vot pentru turul II al alegerilor prezidențiale.

Băsescu îi îndeamnă pe români să voteze, iar cine nu o face nu are dreptul să mai fie nemulțumit în următorii 5 ani, spune europarlamentarul PMP.

”Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură !Dacă azi nu votezi înseamnă că n-ai înţeles nici faptul că azi eşti unica putere în stat şi nici faptul că răspunderea ta este pe măsura puterii uriaşe pe care ţi-a dat-o Constituţia României .

Chiar dacă este puţin mai frig decât în luna August iar ploaia măruntă te obligă să treci la ţinuta cu umbrelă, nu ai nici un motiv serios să nu mergi la vot, mai ales că secţia de votare este aproape de locuinţa ta.

Ştii şi tu că „iarna nu-i ca vara”. Ai de ales între eşec garantat al viitorului nostru, al românilor şi speranţă. Şi pentru că am de ales pentru viitorul nostru, eu nu votez PSD”, scrie Băsescu pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii