Mesajul de Paște al Elenei Udrea a stârnit o revoltă pe Facebook 1
Ultima Ora Justiție Politic Social

Mesajul de Paște al Elenei Udrea a stârnit o revoltă pe Facebook

Elena Udrea a postat pe pagina personală de Facebook mesajul „Paste luminos si linistit, alaturi de familie si prieteni!?”. Internauții au reacționat rapid cu comentarii răutăcioase la adresa acesteia.

Comentariile, unele pro altele contra, au iscat un adevărat scandal. Redăm mai jos câteva dintre comentariile care au stârnit revoltă pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

„George Stancescu: Sa ai grija ,când termini banii ,să vii inapoi in țară să furi altii ,ca a dat liber la praduiala ,prietenul tău, cocalarul Dragnea !”, este unul dintre comentarii.

„Paște fericit! dar cum facem cu banii furați, că n-am uitat?Ce zice Isus despre asta?”

„Hei, Nuțica, nu dormi la ora asta?Cum sărbătorești această zi?Când intri la pușcărie ca să închei odată munca acelor incapabili oameni de prin tribunale și parchete de a dovedi cât de penală ești?In rest, sănătate sa ai sa poți duce cu succes anii după gratii.Cu drag,Un băiat bun (nu din Costa Rica).”

„Paștele e despre iertare si iubire….iarta.i si tu pe cei ce.au dovedit cat ai furat…si hai acasa sa.ti duci crucea !….in rest luminata sa.ti fie calea pe care mergi !”

„Paste Fericit, Nutico!Hai in Romania sa ciocnesti oua, te asteptam cu” dreg”!La capitolul tupeu si nesimtire stai bine,hai sa vedem cum stai cu curajul.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.