Ministrul Criminal Oprea
Ultima Ora Social

Mesaj sfâșietor al mamei polițistului Bogdan Gigină, mort în coloana fostului ministru Gabriel Oprea. ”Durere, furie, revoltă, neputinţă”

Mama poliţistului Bogdan Gigină, a lansat un mesaj la cinci ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină, aflat în coloana oficială a fostului ministru de interne, Gabriel Oprea.

În seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19.00, agentul de poliţie Bogdan-Cosmin Gigină, care făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a ministrului Gabriel Oprea, a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a decedat.

Fostul ministru al Internelor Gabriel Oprea a fost trimis în judecată de procurorii DNA în mai 2018  pentru ucidere din culpă, în dosarul deschis după moartea poliţistului Bogdan Gigină.

gigina oprea gabriel

”Azi te comemoram băiatul meu. Au trecut cinci ani de cind mama nu ți-a mai auzit glasul, nu ți-a văzut fetisoara, nu am mai făcut lucruri impreuna… cinci ani goi, pustii, plini de dor, amărăciune, durere,furie, revolta, neputință.. Te iubim Cosmin pină la sfirsit și dincolo de el!”, a scris Carmen Gigină.

Mesaj sfâșietor al mamei polițistului Bogdan Gigină, mort în coloana fostului ministru Gabriel Oprea. ”Durere, furie, revoltă, neputinţă” 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.