Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă rămâne în arest la domiciliu. Acuzată de corupție pe vremea când era la Guvern
Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă rămâne în arest la domiciliu. Acuzată de corupție pe vremea când era la Guvern
Ultima Ora Breaking News Politic Prezidențiale 2019

Șoc pentru Dăncilă. PSD se dizolvă. Omul premeirului dă lovitura de grație. Vine un val de demisii

PSD, partidul condus de premierul Viorica Dăncilă își va desemna candidatul pentru postul de președinte al României, pe 3 august când va avea loc un Congres extraordinar la partidului.

Viorica Dăncilă a declarat că cel mai bine clasat membru PSD în sondajele care se fac la această oră va fi cel care va intra în lupta cu Klaus Iohannis pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni.

Pe lista potențialilor candidați se află, Eugen Teodorovici, Ecaterina Andronescu, Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae dar și o persoană din afara partidului.

Sociologul Marius Pieleanu, un apropiat al PSD atrage atenția asupra faptului că există riscul major ca în cazul în care candidatul social-democraților nu va ajunge în turul II al alegerilor prezidențiale, va fi un val foarte mare de plecări din partidul condus de Dăncilă.

„Este posibil să îl aleagă pe cel de pe poziția numărul doi din sondaj, însă este absolut imposibil și ar fi o greșeală dacă ar da un nume care este situat pe alte poziții în sondaj. Ar fi o greșeală fatală. PSD dacă nu reușește să se ducă în turul doi, mi-e teamă că va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni. Sunt mai mulți prezidențiabili care și-au manifestat dorința. Printre ei se află și Șerban Nicolae, Gabriela Firea, Mihai Fifor, domnul Tăriceanu ca o posibilitate de alianță. PSD are avea ce să aleagă”, a fost părerea exprimată de Pieleanu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.