Dezastru pentru Simona Halep după turneul de la Roland Garros. Pe ce loc a ajuns românca
Simona Halep
Ultima Ora Sport

Meciul lui Halep din turul 2 la Roma, cu Marketa Vondrousova, a fost amânat

Simona Halep (2 WTA) – Marketa Vondrousova (44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amânat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmând a fi aproximativ ora 13.00.

Meciurile de miercuri din cadrul competiției au fost amânate pentru joi din cauza ploii.

O singură confruntare directă a avut loc între Halep şi Vondrousova, în acest an, la Indian Wells. Românca a pierdut atunci în trei seturi, 2-6; 6-3; 6-2.

Simona Halep vine la Roma după finala de la Madrid pierdută în faţa jucătoarei din Olanda, Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, dar a precizat că este optimistă. „În acest moment sunt mulţumită cu jocul meu, sunt fericită că am putut să trec cu bine peste turneul de la Madrid. A fost o săptămână dificilă acolo. Sunt încrezătoare şi vom vedea ce va fi în următoarele săptămâni. Îmi place la Roma, îmi place la Roland Garros, dar eu sunt pregătită pentru orice”, a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, partida dintre Mihaela Buzărnescu (29 WTA) și Julia Goerges (18 WTA), din turul doi de la Foro Italico, a fost reprogramată pentru joi, ora 11.00.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.