România U21 - Ucraina U21 3-0, în preliminariile Campionatului European. Tricolorii sunt pe 3 în grupă
Meci mare astăzi pentru Naționala Mică. Va juca cu Irlanda de Nord
Ultima Ora Sport

Meci mare astăzi pentru Naționala Mică. Va juca cu Irlanda de Nord

 România U21 – Irlanda de Nord U21 se joacă luni, 14 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Este cel de-al treilea meci al tricolorilor mici din grupa 8 pentru calificarea la Euro 2021.

Dacă din primele două meciuri, România U21 a câștigat doar trei puncte (înfrângere cu Danemarca, scor 0-1 și victorie cu Ucraina, scor 3-0), Mirel Rădoi și tricolorii mici sunt pregătiți să își mărească punctajul în clasamentul grupei, acolo unde ocupă locul al treilea, primele două poziții fiind ocupate de Finlanda (7 puncte) și Danemarca (6 puncte).

„Vom efectua ceva schimbări pentru că încercăm oarecum să aducem forțe proaspete. Unii dintre jucători au acumulat o oboseală destul de mare, alții vin după perioade lungi de accidentări, au avut 3 meciuri în 12 zile și oarecum ne preocupă sănătatea lor nu doar la acest meci, ci și în partidele de campionat, să nu riscăm vreo accidentare pentru că nu vor mai juca nici în partidele de la meciurile de club, nici în dubla care urmează luna viitoare.

O să fie un adversar destul de redutabil. Au pierdut foarte greu în Danemarca, au un joc destul de simplu, dar bine pus la punct, o echipă cu angajament, duelul 1-1 aproape pe tot terenul. Dacă nu vom avea o mobilitate bună și o circulație a balonului foarte rapidă vom întâmpina probleme.

(n.red. – Dacă Irlanda de Nord e mai slabă decât Danemarca și Ucraina) – Se poate spune, dar nu se aseamănă cu niciuna dintre cele două echipe, nici măcar cu noi, nici cu Finlanda. Au un joc mult mai aparte”, a spus Mirel Rădoi.

Clasament grupa 8

1. Finlanda U21 – 7 puncte2. Danemarca U21 – 6 puncte3. România U21 – 3 puncte4. Ucraina U21 – 3 puncte5. Irlanda de Nord U21 – 2 puncte6. Malta U21 – un punct

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.