Masacru în SUA. Cinci oameni au murit în urma atacului armat din Milwaukee. Trump a recționat imediat 1
Breaking News Externe Social Ultima Ora

Masacru în SUA. Cinci oameni au murit în urma atacului armat din Milwaukee. Trump a recționat imediat

Cinci oameni au fost uciși în timpul unui atac armat petrecut la sediul Molson Coors din orașul american Milwaukee, compania fiind unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, a anunțat președintele Donald Trump, potrivit The Guardian.

Primarul orașului, Tom Barrett, a spus inițial că au fost „mai mulți morți” în urma atacului armat de miercuri, dar nu a oferit un număr exact al victimelor. Poliția din Milwaukee a declarat că numărul persoanelor ucise nu a fost confirmat încă.

„Este o zi îngrozitoare pentru angajații de aici. O zi cumplită pentru oricine afectat de această situație”, a spus primarul jurnaliștilor.

Președintele Donald Trump a afirmat mai apoi, în timpul unei conferințe de presă la Casa Albă, că atacul armat a „curmat viețile a cinci oameni”.

Polițiștii au fost alertați, miercuri, cu privire la un „incident critic” care avea loc în apropierea sediului companiei Molson Coors din zona de nord-vest a orașului Milwaukee. Autoritățile nu au oferit încă detalii despre atacator sau despre modul în care s-a desfășurat atacul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.