Marius Șumudică, a demisionat de la Gaziantep! ”Sunt ușurat!” 7
Antrenorul Marius Sumudica
Sport Ultima Ora

Marius Șumudică, a demisionat de la Gaziantep! ”Sunt ușurat!”

Clubul Gaziantep a anunţat, duminică, despărţirea de antrenorul Marius Şumudică, informează site-ul oficial al grupării turce.

Şumudică era antrenorul echipei din Gaziantep din vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Formaţia ocupă locul 4 în clasament, cu 31 de puncte din 17 meciuri, la trei puncte de liderul Beşiktaş (16 jocuri).

În ciuda rezultatelor bune obţinute, plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

Marius Şumudică a acuzat conducerea clubului că a vrut să îi scadă salariul, deşi rezultatele echipei au fost bune. În schimb, conducerea grupării l-a acuzat pe antrenorul român că are pretenţii financiare prea mari şi a precizat că i-a propus tehnicianului un nou contract cu salariul mărit în măsura posibilităţilor.

Marius Șumudică, a demisionat de la Gaziantep! ”Sunt ușurat!” 8

„Am reziliat contractul de comun acord.

Sunt nişte lucruri pe care nu pot să le vorbesc acum, până nu închei tot ceea ce am de încheiat cu ei financiar, nu pot să vorbesc.

Mâine voi încheia tot ceea ce este financiar şi mă voi întoarce în ţară.

Sunt ușurat!”, a declarat Şumudică, la Digi Sport.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii