Marian Godină despre mașina celebră MUIEPSD. ”Urmările acestui "război" prostesc vor fi acum decontate de Poliţia Rutieră"
Marian Godină își desființează șeful ierarhic. Scandal după un accident rutier minor dintre o polițistă și o jurnalistă
Ultima Ora Social

Marian Godină despre mașina celebră MUIEPSD. ”Urmările acestui „război” prostesc vor fi acum decontate de Poliţia Rutieră”

Marian Godină despre mașina celebră MUIEPSD. ”Urmările acestui „război” prostesc vor fi acum decontate de Poliţia Rutieră”

Marian Godină, despre plăcuţele M…E PSD: Ori colegii mei greşesc acum, ori în trecut. Poliţia va deconta

„Dacă aş fi poliţist de frontieră sau rutier şi aş fi controlat celebra maşină în trafic, anterior întocmirii dosarului penal de către alţi colegi, nu m-aş simţi prea confortabil acum şi m-aş aştepta la vreo citaţie. Pentru că ori colegii mei greşesc acum, ori eu am greşit când l-am lăsat pe şofer să plece. Cert e că, din păcate, urmările acestui „război” prostesc vor fi acum decontate de Poliţia Rutieră”, scrie Marian Godină, pe Facebook.

Brigada Rutieră transmite că a fost întocmit dosar penal pe numele lui Răzvan Ştefănescu, românul care conduce maşina M…E PSD, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunţat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

Pe de altă parte, românul, care a rămas luni fără permis şi plăcuţe, susţine că a mai fost oprit de patru ori de Poliţie, dar a fost lăsat să plece fără probleme. Omul cataloghează gestul ca fiind hărţuire.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii