Marce Ciolacu dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis. Acuzații incendiare la adresa președintelui 1
Ultima Ora ciolacu Politic

Marce Ciolacu dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis. Acuzații incendiare la adresa președintelui

Liderul PSD Marcel Ciolacu a lansat vineri o serie de acuzații incendiare la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Ciolacu spune că România nu are un Guvern stabil, întrucât, șeful statului a provocat criza politică, acesta dorindu-și alegerile anticipate cu orice preț.

”Am luat o decizie, lucru care se vede, nu numai înteriorul PSD, dar și în afară, dar sub nicio formă PSD nu va încălca Constituția și legile țării. În schimb, suntem pregătiți pentru orice tip de alegeri.

Am văzut tot felul de acuze: domnule, au mers pe lege, dar s-au lungit prea mult sau de ce PSD a sesizat CCR. Suntem în opoziție și folosim orice instrument democratic pentru a ne apăra principiile.

Eu am adresat o scrisoare doamnei președinte al Comisiei Europene și răspunsul, pentru prima oară Europa ne-a dat dreptate foarte clar.

Este un răspuns tranșant al doamnei președinte și bine venit pentru că în democrațiile est-europene se putea crea un precedent foarte periculos.

A existat o ipocrizie evidentă pentru că mulți dintre actualii PNL-iști, foști PDL-iști, au fost inițiatorii trecerii de la două tururi la un tur, atunci când le-a convenit. Acum încearcă să păcălească din nou oamenii.

În acest moment, eu nu înțeleg de ce se doresc anticipatele. Nu înțeleg de ce, noi politicienii, mai ales cei de la putere, nu intră o dată pe agenda românilor, iar agenda românilor nu este legată de anticipate.

Părerea mea este că stabilitate politică putem avea de mâine. Acest atribut aparține președintelui României, el ne poate chema pe toți la Cotroceni pentru a stabilitate.

Este clar că această criză este generată de domnul Iohannis și PNL. Atributul încetării crizei politice îi aparține domnului Iohannis”, a spus Marcel Ciolacu, la DC News Live.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.