Mama uneia dintre victimele criminalului de la Caracal, copleșită de durere. ”Îl omor cu mâinile mele” 1
Apare o nouă victimă a lui Dincă. O femeie declară că a fost bătută și violată de criminal
Ultima Ora Social

Mama uneia dintre victimele criminalului de la Caracal, copleșită de durere. ”Îl omor cu mâinile mele”

Imagini greu de privit surprinse lângă casa lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal care ar fi ucis două fete dispărute în Caracal. Mama Luizei Melencu, una dintre adolescente, a fost filmată în timp ce urlă de durere, strigând de ce i-a fost omorât copilul, potrivit observator.tv

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din judeţul Olt, comuna Dioşti, a dispărut în 14 aprilie. De atunci, pe „Lulu”, aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie, nu a mai văzut-o nimeni.

La trei luni de la dispariţia fetei, poliţiştii şi procurorii din Olt au descins la locuinţa unui bărbat de 65 de ani, Gheorghe Dincă, unde au fost găsite rămăşiţe umane şi bijuterii similare celor purtate de cele două fete dispărute, Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu.

Mama Luizei era în drum spre Bucureşti când a aflat că este posibil ca fiica ei să fi fost găsită moartă. Femeia s-a întors la Caracal şi a mers la casa unde se presupune că ar fi fost găsite rămăşiţele umane ale celor două fete dispărute.

Ruptă de durere, mama Luizei a jurat răzbunare.

„De ce i-a făcut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu. Nu merita! Om de 65 de ani…de seamă cu tata. Jur că-l omor cu mâinile mele! Mi-a omorât copilul!”, striga femeia, printre lacrimi.

Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau ‘Lulu’ aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie.

La trei luni de la dispariţia Mihaelei, o altă fată a dispărut în condiţii similare.

Miercuri dimineaţă, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, se afla la liceul din Caracal la care învaţă.

La întoarcere, Alexandra s-a urcat într-o maşină la ocazie, atunci fiind ultima dată când a fost văzută.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.