Mama Luizei, revoltată după amenda de 5.000 de lei primită: ”Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii!” 1
Ultima Ora Social

Mama Luizei, revoltată după amenda de 5.000 de lei primită: ”Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii!”

Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 de lei, din cauză că nu s-a prezentat la DIICOt pentru a oferi al doilea set de probe ADN. Într-o intervenţie la România TV, mama Luizei s-a arătat extrem de revoltată la adresa instituţiilor statului român.

Mama Luizei se consideră intimidată şi nu mai are încredere în instituţiile statului. Într-o intervenţie la România TV, femeia a răbufnit: „Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii! Să mă ia şi pe mine Dincă, ca să pot să le plătesc banii procurorilor!”.

Monica Melencu a explicat şi de ce nu mai are încredere în instituţiile statului. „În şase luni, de când a dispărut Luiza, ce adevăr am aflat? Mi-e ruşine că trăiesc în România! Trei luni şi jumătate m-am dus la porţile DIICOT şi mi-au spus că n-au nicio pistă. Ce încredere să mai am eu în DIICOT? Nu mai am nicio întredere”, a spus Monica Melencu.

Citeşte şi Mama Luizei a anunţat în hohote de plâns când va da a doua probă ADN. DIICOT a amendat-o cu 5.000 de lei VIDEO

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a vorbit şi el la România TV că DIICOT pune presiune pe familia Luizei şi o hărţuieşte, neexcluzând ideea ca DIICOT să-i fi deschis dosar penal şi bunicului Luizei, pentru faptul că n-ar fi lăsat-o pe fiica sa să dea probe ADN. „Au dat amendă 5.000 de lei unei familii cu venituri modeste. Vor să-i execute silit, să le vândă roşiile, găinile din curte, care şi aşa nu-s crescute prea mari…”, a spus avocatul Tonel Pop, la România TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.