https://newsteam.ro/
Ludovic Orban
Ultima Ora Politic

Ludovic Orban o desființează pe Viorica Dăncilă: A lansat războiul împotriva criminalității după ce PSD i-a eliberat pe infractori

Ludovic Orban o desființează pe Viorica Dăncilă pe motiv că a lansat războiul împotriva criminalității după ce PSD i-a eliberat pe infractori.

„Degradarea morală şi nesimţirea acestei guvernări ating cote incredibile, după declaraţiile făcute de premierul Viorica Vasilica Dăncilă, care nici măcar în faţa unei groaznice tragedii care a răscolit întreaga Românie nu este capabilă să arate o fărâmă de onestitate. Dăncilă descoperă acum că trebuie să declanşeze un «război împotriva criminalităţii», după ce ani la rând PSD a acţionat în mod deliberat tocmai în favoarea criminalităţii, în favoarea infractorilor şi împotriva românilor corecţi. Acest război împotriva criminalităţii derivă din Constituţia României, fiind aşadar o obligaţie permanentă a statului român, indiferent ce partid se află la guvernare. Dacă PSD şi ALDE ar fi înţeles ceva din revolta publică, ar fi trebuit în primul rând să-şi recunoască deschis eşecul de a-şi îndeplini menirea pe care o are orice guvern: garantarea drepturilor constituţionale fundamentale”, a anunțat liderul PNL, prin intermediul unui comunicat.

Liderul PNL precizează că „primul lucru pe care trebuia să-l auzim din gura Vioricăi Dăncilă este că va stopa urgent eliberarea din închisori a criminalilor şi a infractorilor periculoşi”.

„Ceea ce avea de făcut era foarte simplu: abrogarea legii privind Recursul Compensatoriu, cea care a pus şi pune în continuare în libertate infractori care comit fapte dintre cele mai violente şi care recidivează, aşa cum am văzut deja în multe cazuri făcute publice. Vasilica Viorica Dăncilă trebuia să-şi ceară scuze publice pentru faptul că, sub semnătura sa, Guvernul s-a împotrivit abrogării, la iniţiativa PNL, a legii Recursului Compensatoriu, de care riscăm să beneficieze şi acest monstru de la Caracal. Vasilica Viorica Dăncilă trebuia să citească, cu nume şi prenume, lista tuturor senatorilor PSD şi ALDE care au votat în 11 iunie împotriva abrogării Recursului Compensatoriu şi care ştiau la acel moment ororilor pe care această lege le-a generat”, mai arată Orban într-un comunicat.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii