VIDEO Incredibil! PSD spune că românii sunt CIUMAȚII Europei! ”Să-i mulțumim lui Orban”
Ultima Ora Politic

Ludovic Orban, dă lovitura de grație PSD! ”Corupție, intimidare, pomeni!”

Premierul Orban a dezvălui că Moldova și Oltenia, sunt mai sărace decât alte regiuni ale României, datorită faptului că, PSD, cât a fost la guvernare nu a dorit să dezvolte aceste zone.

Orban, spune că oamenii au fost ținuți în sărăcie, deliberat și că PSD, a făcut câte ceva aici, doar în anii electorali.

”Nu s-a construit că nu s-a vrut. PSD niciodată nu a vrut să dezvolte Moldova, PSD niciodată nu a vrut să dezvolte Oltenia, ei în mod deliberat au ţinut oamenii departe de investiţii, special i-au ţinut în sărăcie şi în dependenţă, pentru a avea garanţia că pot să-i prostească în continuare  şi că pot să le obţină votul prin mijloacele cu care sunt ei obişnuiţi să obţină voturi: prin corupţie, intimidare, prin pomeni date din patru în patru ani, nu în perioada respectivă. Or acest tip de  a face politică trebuie să înceteze în România.

Noi avem nevoie de oameni puternici, de oameni pregătiţi, oameni să stea pe propriile picioare, de oameni care să fie capabili să facă faţă în competiţiile internaţionale”, a mai spus preşedintele PNL.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii