Ludovic Orban, anunță creșterea alocațiilor pentru copii. Câți bani vor primi în plus, de la 1 ianuarie 3
Exclusiv Social Ultima Ora

Ludovic Orban, anunță creșterea alocațiilor pentru copii. Câți bani vor primi în plus, de la 1 ianuarie

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara că dublarea alocațiilor pentru copii se va produce în funcție de situația economică și de încasările reale previzionate la bugetul de stat.

Orban, a anunțat creșterea alocațiilor treptat, cu câte 20%, iar a doua creștere a acestora va avea loc de la 1 ianuarie.

”Din 2007, singura formaţiune politică ce a crescut alocaţiile pentru copii a fost PNL. 2007, 2008, 2015, când eram în opoziţie, martie 2019, când s-au dublat iar alocaţiile, când eram în opoziţie, la Legea bugetului de stat.

Noi am fost partidul care a crescut alocaţiile. PSD, după ce în 2019 se dublaseră alocaţiile, a profitat de un moment în care au obţinut sprijinul unor parteneri care au vrut să câştige gratis voturile, care nu erau în mod tradiţional cu ei, şi au trecut încă o dublare a alocaţiilor în 2019. Le-am spus că nu există resurse financiare.

Am spus: dublăm alocaţiile, dar ţinând cont de situaţia economică şi de încasările reale pe care le previzionăm la bugetul de stat, adică o facem în cinci trepte, cu câte 20%, creşterea şi am şi făcut deja prima creştere şi a doua creştere urmează de la 1 ianuarie.

Nu poţi să generezi cheltuieli fără să ai venituri”, a spus Orban la Realitatea Plus.

Ludovic Orban, anunță creșterea alocațiilor pentru copii. Câți bani vor primi în plus, de la 1 ianuarie 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.