A luat un an și jumătate închisoare pentru că a furat distincția Arhiepiscopului 1
inchisoare
Ultima Ora Justiție

A luat un an și jumătate închisoare pentru că a furat distincția Arhiepiscopului

Bărbatul care a intrat în locuinţa Arhiepiscopului Tomisului şi a furat un engolpion, o distincţie a rangului de episcop, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Constanţa la un an şi jumătate de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă. El primise din partea Judecătoriei Constanţa aceeaşi durată a pedepsei, dar cu suspendare.

Curtea de Apel Constanţa a admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva deciziei luate de Judecătoria Constanţa, dispunând ca pedeapsa de un an şi şase luni de închisoare aplicată lui Mihai Marian Mihai să fie în regim privativ de libertate. Decizia instanţei este definitivă, anunță News.ro.

În toamna anului trecut, Judecătoria Constanţa a decis condamnarea bărbatului la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, obligându-l totodată la plata sumei de patru mii de lei către Arhiepiscopul Tomisului, reprezentând daune materiale.

În noaptea de 21/22 mai 2017, la scurt timp după miezul nopţii, Mihai Marian Mihai a pătruns în louinţa de serviciu a Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, de unde a sustras un engolpion, o distincţie a rangului de arhiepiscop, în valoare de 4.000 de lei, care nu a fost recuperat.

Bărbatul condamnat are 32 de ani, este din judeţul Vrancea şi a fost prins după o lună de la comiterea faptei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii