LOVITURĂ! Șeful sindicaliștilor de metrou, Ion Rădoi, pierde totul! 3
Exclusiv Social Ultima Ora

LOVITURĂ! Șeful sindicaliștilor de metrou, Ion Rădoi, pierde totul!

Metrorex ar urma să înceapă în această săptămână procedurile de evacuare a spaţiilor comerciale de la metrou deţinute de firma sindicatului condus de fostul deputat și senator PSD, Ion Rădoi.

Termenul acordat de conducerea companiei pentru eliberarea acestora a expirat în 2 aprilie.

”Contractul de asociere în participaţiune dintre Metrorex şi firma sindicatului USLM a expirat din anul 2018, ocuparea domeniului public făcându-se fără drept, în prezent.

De asemenea, pentru spaţiile comerciale nu au fost identificate autorizaţii de construire emise”, au transmis reprezentanţii Metrorex.

Potrivit companiei, pericolul pe care acestea îl reprezintă pentru siguranţa călătorilor şi a infrastructurii de metrou este unul iminent pentru că: spaţiile reprezintă obstacole în calea de evacuare în caz de urgenţă, îngreunează accesul la hidranţii interiori;  nicio construcţie după 2010 nu are aviz ISU.

”Pentru corecta informare a publicului, reiterăm faptul că staţiile de metrou reprezintă proprietate publică a statului, dată în concesiune companiei Metrorex. Ocuparea fără drept a domeniului public al statului este o încălcare flagrantă a legii. Lipsa autorizaţiei de construire şi nerespectarea normativelor de siguranţă reprezintă o adevărată urgenţă de siguranţă şi ordine publică”, a precizat Metrorex.

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a afirmat recent, referitor la contractul pentru valorificarea spaţiilor comerciale de la metrou, că acesta este o gaură neagră în veniturile Metrorex.

LOVITURĂ! Șeful sindicaliștilor de metrou, Ion Rădoi, pierde totul! 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.