Firea nu acceptă
Firea nu acceptă
Ultima Ora Politic

Se unesc! Lovitură pentru PSD înainte de alegerile locale! Partidul care o va bate pe Firea la Capitală! FOTO

Delegaţi ai USR şi ai PLUS se reunesc, sâmbătă, într-un Congres desfăşurat online, în vederea aprobării protocolului de fuziune a celor două partide.

Cele două partide, care vor deveni prin fuziune, unul, îl susțin pe Nicușor Dan, în bătălia cu Firea, pentru postul de Primar General al Capitalei.

„Liderii USR și PLUS se reunesc sâmbătă în cadrul unui congres comun extraordinar pentru a aproba protocolul de fuziune între cele două partide.

În prima parte a zilei de sâmbătă, fiecare partid are o ședință separată pentru adoptarea protocolului de fuziune, iar de la ora 15.00 începe congresul comun în care va avea loc votul final pentru aprobarea Protocolului de fuziune între USR și PLUS.

Ulterior, are loc congresul comun USR PLUS, între orele 15.00 – 18.00, care va fi transmis integral pe pagina de Facebook a Alianței USR PLUS.

Vor susține discursuri Dan Barna, președinte USR; Dacian Cioloș, președinte PLUS, precum și mai mulți candidați USR PLUS la alegerile locale. Toate cele 3 evenimente au loc online”, transmit cele două formațiuni.

Se unesc! Lovitură pentru PSD înainte de alegerile locale! Partidul care o va bate pe Firea la Capitală! FOTO 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.